Üvegkorlátok

Napjainkban a modern építészeti stílus elterjedésével egyre nagyobb igény van az üvegből készült termékekre. Ezek leggyakrabban korlátok, előtetők.

Az általunk kínált üvegtermékek mindegyike biztonsági, edzett üvegből készül. Masszívak, mégis rugalmasak, nehezen törnek a készítési eljárásuknak köszönhetően. Felületük lehet matt, tejüveghatású, füstszínű vagy teljesen átlátszó, sima.
Az edzett üvegből készült üvegkorlátok biztonságosak, mert töréskor tompa darabokra hullnak szét, ezért a sérülés veszélye minimális.

Üvegkorlátot választani régebben nem éppen egy megszokott dolog volt, de mára egyre jobban elterjed eleganciája, letisztultsága miatt. Stílust ad a lakásnak, egyedi karaktert kölcsönöz a környezetének kültéren és beltéren is. Tágítja a teret, eleganciát kölcsönöz a környezetének és kiemeli a lakás tisztaságát, ragyogását.

Nagyon jól kombinálható más anyagokkal például remek harmóniában van a rozsdamentes anyaggal. Az eredmény egy nagyon szép, letisztult termék lesz.
Az esztétikai tulajdonságain túl a karbantartása is egyszerű. Nem rozsdásodik, nem színeződik el, egyszerű üvegtisztító folyadékkal rendben tartható.

Amennyiben üvegből készült korlátot képzelt el otthonába, válasszon a cégünk által kínált megoldások közül!

Üvegkorlát 1
Üvegkorlát 2
Üvegkorlát 3
Üvegkorlát 4
Üvegkorlát 5

Vissza az előző oldalra

Minden jog fenntartva Trial Product részére. 2018 | ÁSZF