Alumínium kerítések

Az alumínium és annak különböző ötvözetei napjaink kedvelt műszaki és építőipari alapanyaga. Tetszetős megjelenése, könnyű alakíthatósága, alacsony sűrűsége, súlyához képest kiváló szilárdsági mutatói tették széles körben felhasználhatóvá. Hosszú élettartammal rendelkezik és korrózióálló.

Az alumínium tulajdonsága, hogy szilárd, tartás és nem utolsó sorban könnyű. Ezekből az előnyökből adódóan kerítések és korlátok gyártására is alkalmas.

Az igényes építkezők körében egyre elterjedtebbek és kedveltebbek az alumíniumból készült termékek, mert modernek, letisztultak és semmiféle további gondozást vagy karbantartást nem igényelnek.

Cégünk kifejlesztett egy saját, egyedi gyártástechnológiát, mellyel az alumíniumból készült kerítések, korlátok gyártása gyorsabb, ebből adódóan a gyártás költsége csökken, a végtermék pedig sokkal igényesebb, szebben megmunkált lesz.

Felületkezelés tekintetében az alumínium termékeink mindegyike porfestett, mely egy sokkal homogénebb, tökéletesen egyenletes felületet eredményez. A porfestést partnercéggel végeztetjük, akik 5 év garanciát adnak az általuk festett alumínium kerítésekre és alumínium korlátokra.

Az alumíniumból készült kerítések, korlátok és egyéb termékek a RAL színskála bármelyik színében kérhetőek, az ügyfelek fantáziája szab csak határt. Megtalálható még palettánkon a fahatású alumínium kerítés is, többféle színben.
A nálunk megrendelt termékek esetében a gyártást megelőzi egy látványterv készítése, amely tükrözi a később elkészült korlát, kerítés végleges kinézetét.

A Helyszíni felmérést és a telepítést az ország teljes területén vállaljuk.

Alumínium kerítés 1
Alumínium kerítés 2
Alumínium kerítés 3
Alumínium kerítés 4
Alumínium kerítés 5
Alumínium kerítés 6
Alumínium kerítés 7
Alumínium kerítés 8
Alumínium kerítés 9
Alumínium kerítés 10
Alumínium kerítés 11
Alumínium kerítés 12
Alumínium kerítés 13
Alumínium kerítés 14
Alumínium kerítés 15
Alumínium kerítés 16
Alumínium kerítés 17
Alumínium kerítés 18
Alumínium kerítés 19

Vissza az előző oldalra

Minden jog fenntartva Trial Product részére. 2018 | ÁSZF