Alumínium kerítések és korlátok

Cégünk kifejlesztett egy saját, egyeti gyártástechnológiát, mellyel az alumíniumból készült kerítések, korlátok gyártása gyorsabb, ebből adódóan a gyártás költsége csökken, a végtermék pedig sokkal igényesebb, szebben megmunkált lesz.

Felületkezelés tekintetében az alumínium termékeink mindegyike porfestett, mely egy sokkal homogénebb, tökéletesen egyenletes felületet eredményez. A porfestést partnercéggel végeztetjük, akik 5 év garanciát adnak az általuk festett alumínium kerítésekre és alumínium korlátokra.

Az alumíniumból készült kerítések, korlátok és egyéb termékek a RAL színskála bármelyik színében kérhetőek, az ügyfelek fantáziákja szab csak határt. Az alumínium tulajdonsága, hogy szilárs, tartás és nem utolsó sorban könnyű. Ezekből az előnyölből adódóan kerítések és korlátok gyártására is alkalmas.

Az igénye építkezők körében egyre elterjettebbek és kedveltebbek az alumíniumból készült termékek, mert modernek, letisztultak és semmiféle további gondozást vagy karbantartást nem igényelnek.

Alumínium kerítések

Alumínium kerítés 1
Alumínium kerítés 2
Alumínium kerítés 3
Alumínium kerítés 4
Alumínium kerítés 5
Alumínium kerítés 6
Alumínium kerítés 7
Alumínium kerítés 8
Alumínium kerítés 9
Alumínium kerítés 10
Alumínium kerítés 11
Alumínium kerítés 12
Alumínium kerítés 13
Alumínium kerítés 14
Alumínium kerítés 15
Alumínium kerítés 16
Alumínium kerítés 17
Alumínium kerítés 18
Alumínium kerítés 19

Alumínium korlátok

Alumínium korlát 1
Alumínium korlát 2
Alumínium korlát 3

Vissza az előző oldalra

Minden jog fenntartva Trial Product részére. 2018